НОВОРІЧНІ СВЯТА

2019-01-02

/Files/images/DSC02466.JPG

Новорічні свята

За традицією у Скадовській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів новорічні свята проходять весело, жваво, завзято. 28 грудня вранці школярі 1-4 класів (62 учні) зібрались у святково прикрашеній залі на новорічну казку «Пригоди Ялиночки». Класні керівники не лише відмінно підготували сценарій але і досконало реалізували задумане. Головною героїнею була Ялинка яку грала Л.Г. Теляга вона організовувала хороводи, запрошувала на флешмопи, пісні, танці, сценки всіх учасників заходу номера були масові, костюмовані. Глядачам найбільше сподобались «Вправні цигани» від учнів 4 класу (Керівник Л.Г.Теляга), танок ялинок учнів 2 класу (керівник Л.В.Вікторівна), хвилюючий вальс Сніжинок від учнів 3 класу (керівник Н.Г.Сафронова), та «Новоріченька» пісня від учнів 1 класу (керівник Т.В. Норікова). На свято завітав Дід Мороз (Герасимчук Д.) та Снігурочка (Приндюк Л.) які привітали всіх учасників та глядачів зі святом, всім дітям роздали подарунки.

На другому турі навколо ялинки зібрались учні 5-7 класів. Святкове дійство «Новорічна балада» відбувалось під керівництвом організатора дитячих колективів О.О.Скрипець. Всі виступи були вдало підібрані професійно поставленні діти показували масові змішані номера, водили хороводи які підготував вчитель музичного мистецтва Г.В.Дзьоба. грали сценки режисером яких була класний керівник 7 класу Л.А.Дутка, завзято витанцьовували сучасні танці хореографом яких був класний керівник 6 класу Є.П.Корнієнко. Дід Мороз (Бурштин Д.) та Снігурка (Олійник Д) віддячили дітям за чудове свято солодощами та цукерками.

Учні старших класів стали учасниками святкового вечора «Пригоди новорічного Годинника» загальний сценарій підготував заступник директора з виховної роботи Н.Є. Добровольська. Захід був проведений у вигляді звітних виступів учнів класних колективів, учні 8 класу (керівник В.Є.Теляга) побудували свою презентацію у вигляді юмористичних мініатюр. Девятикласники (класний керівник Г.К.Терещенко) вдало розділила ролі для музичного попурі. Учні 10 та 11 класів (керівники Т.Г.Хижко та В.А.Добровольський) об’єднали свій виступ і продемонстрували масові організовані номера. Тур старшокласників не був винятком, тому і до них завітали Дід Мороз (Скрипник В.) та Снігуронька ( Босак Ф) з торбиною солодких подарунків.

Свята для здобувачів освіти нашої школи допомагали організувати не лише вчителі, а і батьки які готували святкові костюми, про гостинці з торби Діда Мороза подбали наші спонсори, а саме керівник СТОВ «Нива» Р.Є.Зайченко, та виконуючий обов’язки старости села В.Г.Мартошенко. Від імені дирекції та всього педагогічного колективу нашої школи вітаємо всіх жителів Чаплинського району з наступаючими Різдвяними святами. Зичимо міцного здоров’я, добробуту у родинах та миру в Україні.

Кiлькiсть переглядiв: 387

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Березень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031