ПРОЕКТ В ДІЇ

2018-11-30

/Files/images/DSC02293 - копия.JPG

Проект в дії

З 19 листопада 2018 року в школах Чаплинського відділу освіти, молоді та спорту стартував конкурс творчих проектів з національно – патріотичного виховання «Я - громадянин України». Учні Скадовської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів долучились до роботи розробивши план власного проекту для учнів 9-11 «З теплом у серці». В рамках якого юнаки та дівчата 9 класу разом з класним керівником Г.К.Терещенко вивчали обрядові пісні зимових свят, досліджували найбільш популярні серед учнів нашої школи , а також власними силами виконали деякі композиції для шкільного загалу. Учні 10 класу ( класний керівник Т.Г. Хижко) провели для учнів 1-4 класів конкурс малюнків «Зимові свята в Україні» переможцями якого стали Різаєв О-4кл., Концеварова Н-3кл., Коротких Д-З кл., Голуб М.-3 кл., Біналієва Ф. – 4кл., Босак Ф., - 4кл., Чорна І.- 4кл., Приндюк Л.-1кл., Павліщев А.-1кл., Сутанова М.-4кл. Також десятикласники організували та провели благодійну акцію «З теплом у серці» на зібрані кошти придбали солодощі та на передодні дня Святого Миколая передали до районного геліотричного пансіонату.

Для школярів 5-8 класів було проведене соціальне опитування «Я- патріот!» учні 11 класу разом з класним керівником В.А.Добровольсьським з’ясували, що100% опитаних учнів вважають себе патріотами, вивчають народні традиції, із задоволенням спілкуються української мовою, знають і пишаються історією рідного краю. Заходи в рамках проекту триватимуть ще до 25 грудня, але вже зараз можна з упевненістю сказати що байдужих і тих хто не захотів долучитись до участі серед учнів школи немає.

� вечора «Пригоди новорічного Годинника» загальний сценарій підготував заступник директора з виховної роботи Н.Є. Добровольська. Захід був проведений у вигляді звітних виступів учнів класних колективів, учні 8 класу (керівник В.Є.Теляга) побудували свою презентацію у вигляді юмористичних мініатюр. Девятикласники (класний керівник Г.К.Терещенко) вдало розділила ролі для музичного попурі. Учні 10 та 11 класів (керівники Т.Г.Хижко та В.А.Добровольський) об’єднали свій виступ і продемонстрували масові організовані номера. Тур старшокласників не був винятком, тому і до них завітали Дід Мороз (Скрипник В.) та Снігуронька ( Босак Ф) з торбиною солодких подарунків.

Свята для здобувачів освіти нашої школи допомагали організувати не лише вчителі, а і батьки які готували святкові костюми, про гостинці з торби Діда Мороза подбали наші спонсори, а саме керівник СТОВ «Нива» Р.Є.Зайченко, та виконуючий обов’язки старости села В.Г.Мартошенко. Від імені дирекції та всього педагогічного колективу нашої школи вітаємо всіх жителів Чаплинського району з наступаючими Різдвяними святами. Зичимо міцного здоров’я, добробуту у родинах та миру в Україні.

Кiлькiсть переглядiв: 226

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Березень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031