Юні таланти

2019-03-21

/Files/images/DSC02932.JPG

Юні таланти Скадовки


За доброю традицією весна у Скадовській загальноосвітній школі починається великим звітним концертом, що проходить у рамках щорічного обласного огляду – конкурсу художньої творчості «Таврійський барвограй».

18 березня у актовій залі школи ніде «впасти яблуку» зібрались батьки, діти, вчителі та завітав і виконуючий обов’язки старости села В.Г.Мартошенко. Концерт розпочали чарівні ведучі Концеварова Владислава та Ісаєв Кирило, а далі керівники колективів демонстрували загальношкільні номера: Хореографічна композиція «Мальви», танок «Ми – українці!», танок «Морячки» які виконували хореографічний колектив «Барви », Обряд «Андріївські вечорниці - свято долі та калити » виконали учасники народознавчого гуртка, керівник Л. А.Дутка. Пісню «Рідна серцю Україна» виконує вокальна група, керівник Г.В.Дзьоба, у номінації «Художнє слово» твір Т.Г.Шевченко «Осія. Глава 14» прочитав Герасимчук Данило, керівник Л.В. Шевченко і вірш Т.Г.Шевченко «Лілея» прочитала Сафронова Каріна. Керівник Т. Г.Хижко. У номінації «Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво» керівник Г.М. Білецька оформила виставку з 36 робіт учнів школи: це різні види вишивки, аплікації пластиліном на склі, вишиті сорочки, картини, поробки з природного матеріалу. Л.Г.Теляга представила 9 робіт юної художниці Чорної Ілони.

Програму звітного концерту продовжили художні номери класних колективів. Учні 1-2 класів продемонстрували свої таланти виконуючи масові виступи: танок «Всі ми друзі» та виконали пісню «Дружба» (класні керівники Т.В.Норікова, В.В.Лаврієнко). Завзято виступили учні 3 класу разом з класним керівником Н.Г.Сафроновою, а учні 4 класу (кл.керівник Л.Г.Теляга) виконали запальний «Циганський» танок та подарували вчителям школи зворушливу пісню. Учні середніх класів склали свій змішаний міні – концерт на якому були і сучасні пісні, і флешмопи, і музичні інсценування (класні керівники Л.А.Дутка, Є.П.Корнієнко, О.О.Скрипець).

Вдалим і яскравим було завершення концерту, який глядачам подарували учні 8-10 класів (класні керівники Г.К.Терещенко, Т.Г.Хижко, В.Є.Теляга) це і сучасні пісні, і хореографічні композиції, і тематичний «Індійський» танок.

Глядачі активно і завзято підтримували виступаючих. Музичне оснащення свята організував вчитель інформатики школи Є.П.Корнієнко.

Дякуємо всім батькам які матеріально і морально допомагали провести на високому рівня огляд – конкурс, хореографічний колектив висловлює подяку Світлані Гриб жительці села Преображенка за пошиття сценічних костюмів.
Кiлькiсть переглядiв: 444

Коментарi

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Березень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031